مازندران

جاده کیاسر – ساری؛ تجلی ابدیت

جاده کیاسر – ساری تجلی ابدیت است! در تعریف ابدیت (Eternity) آمده است: ابدیت در اصطلاح عام به معنای زمان بی‌پایان (یعنی هرگز پایان نمی‌یابد) می‌باشد یا به تعریف دیگر کیفیت، وضعیت یا واقعیت “جاودانه بودن” (یعنی در زمان هستیم، اما زمان ما بی‌انتها است). با این حال، فلسفه کلاسیک، ابدیت را به عنوان چیزی که بی‌زمان است یا خارج از زمان وجود دارد، تعریف می‌کند (یعنی در شرایطی هستیم که زمان وجود ندارد؛ تعریفی به نظر دقیق‌تر و جذاب‌تر).

اینجا خارج از زمان است، زمان مرده، از کدام نقطه و با چه شرایطی به اینجا رسیده‌اید؟ پوچ است، به کجا خواهید رفت؟ بی‌معنی است، ابرها حرکتی ندارند، باد؟ نه گرم است نه سرد. اینجا همه چیز، فقط هست، در بهترین شکل خود، و احساس می‌کنیم، گفتم احساس؟ چیزی به اسم احساس در اینجا وجود ندارد، و درک می‌کنیم (در درون، در سطحی دیگر) که ما هم جزئی از این بودن هستیم.

در حین نگارش این متن برای این عکس‌های جاده کیاسر – ساری چیزهای زیادی از ذهنم گذشت، بی‌ربط و با‌ربط، بی‌ربط‌ترین آنها شاید افتادن به یاد کتاب “بیگانه” اثر “آلبر کامو” بود. به یاد کتاب “شرق بهشت” اثر “جان اشتاین‌بِک” نیز افتادم و همینطور فیلم “چه سرسبز بود دره من” اثر “جان فورد“.

از آلبر کامو سخن به میان آمد، بد نیست جمله‌ای از او در باب “زمان” را نقل کنم: در طول هر روز از زندگی، زمان ما را حمل می‌کند (اشاره به دوره جوانی که همیشه خواهان جلو رفتن زمان هستیم تا در فرداها به آرمان‌ها و آرزوهای خود دست یابیم: گویی بر زمان نشسته‌ایم و به تاخت پیش می‌رویم)، اما همیشه لحظه‌ای فرا می‌رسد که حال ما باید زمان را حمل کنیم (اشاره به دوره پیری که دیگر علاقه‌ای نداریم زمان به جلو رود چون معلوم است با چه مواجه‌ایم، زمان چون باری بر دوش ما سنگینی می‌کند). چه باید کرد؟ فارق از زمان شد، از آن خارج شد، چگونه؟ رفتن به نقاطی چون جاده کیاسر – ساری؛ تجلی ابدیت.

کوتاه در مورد شهر کیاسر و جاده کیاسر – ساری: شهر کیاسر از توابع شهرستان ساری (مرکز استان مازندران) است و با آن‌جا ۷۰ کیلومتر فاصله دارد. تنها جاده‌ی ارتباطی با کیاسر (همین جاده کیاسر – ساری) از طریق دشت شمال غربی شهر است و در بقیه جهت‌های شهر، کوه قرار دارد.

در صورتی که در مورد شرایط این جاده (که شرایط خاصی هم دارد و حتما قبل از رفتن به آن نیاز به آمادگی کامل دارید) نیاز به اطلاعات دقیق‌تری داشتید با ما تماس بگیرید و حتما نظرات خود را در ارتباط با عکس‌های این پُست در بخش نظرات ذکر کنید.

لازم‌به‌ذکر است که تصاویر ما از این منطقه فعلا به‌دلایلی حذف گردید و تصویر استفاده شده در این پُست برگرفته از سایت اتاقک می‌باشد، که لینک منبع عکس نیز در پایین آورده شده است.

منبع
منبع عکس استفاده شده در این پُست

کسری محسنی

کسری محسنی به‌دلیل مسافرت‌های بسیار و لمس مناظر از نزدیک علاقه‌مند به حوزه عکاسی و فیلمبرداری سفر و طبیعت گردید. هستی‌یافته در استان مازندران و درحال‌حاضر ساکن تهران است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا